ORGANIZACIJA SAHRANE

Organizacija kompletne sahrane i preuzimanje pokojnika

Organizujemo kompletnu sahranu i preuzimanje pokojnika na profesionalan i dostojanstven način. Oslonite se na nas. Takođe, naš tim će prikupiti svu potrebnu administraciju i u dogovoru sa Vama sprovesti običaje koji sleduju.

Besplatan prevoz pokojnika do 20 km

Vršimo besplatan prevoz pokojnika do 20 km udaljenosti. Prevoz se vrši u specijalnim vozilima u tišini i uz puno razumevanje i poštovanje bola porodice koja je pretrpela gubitak.

Zakazivanje termina sahrana

Termin sahrane zavisi od Vas. Jednim pozivom vršimo zakazivanje željenog termina, ukoliko nema prethodno zakazanih sahrana u tom vremenskom intervalu.

Proizvodnja – izrada sanduka po Vašoj želji ili od Vašeg materijala.

Ukoliko imate posebne želje, vršimo izradu sanduka u skladu sa njima. Takođe pružamo i uslugu izrade sanduka od Vašeg materijala. Kontaktirajte nas – rok izrade je dva dana.

organizacija sahrane
organizacija sahrane srbija

Čitulje

Izrada umrlica i objavljivanje čitulja u dnevnim novinama. Vršimo izradu umrlica na kvalitetnim laserskim štampačima u tiražu po Vašoj želji, a takođe u slučaju Vaše sprečenosti ili nemogućnosti, mi ćemo preuzeti obavezu objavljivanja čitulje sa Vašim tekstom i željenom veličinom u dnevnim novinama.

Izrada cvetnih aranžmana

Vršimo izradu cvetnih aranžmana od najkvalitetnijeg prirodnog i veštačkog cveća. Takođe, vršimo ispisivanje traka sa posvetom posvećenom pokojniku.

Pleh muzika

Angažovanje profesionalnog pogrebnog orkestra. Ukoliko izrazite želju, možemo angažovati profesionalni pogrebni orkestrar koji bi odgovarajućom muzikom pratio pogrebnu povorku od kapele do grobnog mesta.

Prevoz do grobnog mesta

Sprovod do groblja klimatizovanim vozilima sa specijalnim redukcijama. Sprovod pokojnika od kapele do grobnog mesta vršimo vozilima sa specijalnim redukcijama čija je brzina kretanja usaglašena sa kretanjem pogrebne povorke.

Ugovaranje sale za ručak

Nakon sahrane, pružamo i mogućnost organizovanja ručka. U primerenom ambijentu i u dogovoru sa Vama o jelovniku, pripremićemo pomen na dostojanstven način i u skladu sa običajima.

Pored standardnih pogrebnih usluga, vršimo prevoz preminulih osoba iz inostranstva, odnosno iz svih evropskih zemalja.
Usluge našeg pogrebnog preduzeća obavljaju se na nivou svetskog standarda.